שמן הדס

33.00 30.00

10 מ"ל

מקורו של שמן ההדס נמצא בישראל ובספרד.
שמן ההדס שימש עוד בימי בית המקדש לטיהור ע"י כוהנים. אז מי אנחנו שלא נסתייע בו?
שמן ההדס חשוב בטיפולי ארומתרפיה, מסייע בזיהומים ומחלות של מערכת הנשימה וגם בדלקות בשלפוחית השתן. ניתן להשתמש בו גם באידוי וכך הוא מחדד את המחשבה ויכולת הריכוז. בקוסמטיקה הטבעית משמש השמן לריחוק ריחות לא נעימים של הגוף וחיטוי העור.

המלצה של מסיק –
ערבבו אותו עם שמן לבנדר והתיזו כמה טיפות על בד לשימוש בהרחה. או אם תרצו למרוח אותו על גופכם , הוסיפו מעט ממנו לקרם גוף והתחילו לעסות עד ספיגה מלאה על העור.

אנו בתהליך של החלפת אריזות למוצרים. ייתכנו הבדלים בין האריזה המוצגת באתר לבין זו שתקבלו. המוצר זהה! זו רק האריזה שמשתנה....

עלות משלוח בישראל: ₪24
הזמנה מעל ₪200 משלוח חינם ( דואר ישראל 7 ימי עסקים)
הזמנה מעל ₪400 משלוח חינם (שליח עד הבית 3 ימי עסקים)

במלאי

שמן הדס

33.00 30.00

קטגוריה: